FraCieloEMare_StudioBulbo_scritta1.png

CONTACT FORMULIER

Hoe ons bereiken

Dank voor u bericht. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden op u bericht. Buona Giornata!

Een shuttle bus verbindt de luchthaven van Cagliari naar de stad. De bus zal U afzetten aan het Matteotti plein, gesitueerd tussen de haven en het station.

De trein vertrekt rechtsreeks uit de terminal en brengt U in 6 minuten aan het station,in het hartje van de stad. Het station ligt aan de Via Roma,  als U deze avenue 500mt volgt zult U op uw linkerkant de trappen zien die U naar de Viale Regina Margherita zullen leiden. Er zijn zowel taxi's als autoverhuur bedrijven aan de luchthaven.

Wekelijkse rechtstreekse vluchten uit Charleroi airport naar Cagliari airport met Ryanair of vluchten uit Zaventem met Alitalia met tussenstop in Rome of Milaan. 

De haven van Cagliari bevindt zich in het hart van de stad. Elke dag komen er meerdere ferryboten en cruiseschepen aan die het eiland verbinden met het continentale land. Vanuit de haven steekt U de straat over en komt U in de Via Roma. U volgt de Via Roma 500mt en dan zal U trappen zien die leiden naar de Viale Regina Margherita.

Zodra U het centrum binnenrijdt volgt U de aanwijzingen voor Via Roma, en dan de Bastione San Remy. De B&B bevindt zich op 100mt van de Bastione.